Leica GS18T


Leica GS18 T 

GS18 T- новият и мощен модел смарт антена на Leica Geosystems е вече тук! Тази последна иновация съчетава GNSS и инерциални и микро единици (IMU) като първото истинско решение за компенсиране на наклона.

Вече не е нужно да наблюдавате кръглата либела и така ще можете да се съсредоточите върху задачите си, спестявайки време. Моделът предлага точно и бързо позициониране дори когато сте заобиколени от или сте в непосредствена близост до метални предмети. GS18 T работи директно от кутията без нуждата от калибриране.

Удобен и лесен за ползване софтуер

GS18 T се комбинира безпроблемно със софтуерът Leica Captivate. С едно докосване, управлението на сложни данни става изключително приятно и изпълнимо.

Безкрайни възможности

Докато Captivate улавя и моделира данните на строителната площадка, софтуерът Leica Infinity изпраща информацията обратно към офиса. Безпроблемният трансфер на данни гарантира, че проектът се извършва бързо и ефективно.

Грижа за клиента с едно натискане на бутона

Чрез активна грижа за клиента, глобалната мрежа от опитни професионалистие е на разположение за всеки ваш проблем. Контролирайте разходите си с индивидуален пакет за обслужване на клиенти, който ви дава увереност, че можете да разчитате на подкрепа навсякъде и по всяко време.

Мощни и нови контролери

С лекотата на едно докосване управлението на голям обем от данни вече е приятно занимание. Това е постижимо с новото поколение контролери Leica CS20 и CS35. Чрез сензорни екрани, големи дисплеи, 3D преглед и мощни процесори, сега тези контролери ви позволяват в движение да контролирате обектите си.